SR Design

SR-design bestek is gemaakt voor de ware fijnproever. De details, finesse en de gebruikte materialen maakt SR-design bestek tot een aanwinst voor iedere eettafel en keuken. SR-design bestek bestaat standaard uit 18/10 edelstaal, een hoogwaardige legering van nikkel en chroom voor roestvast en vlekvrij bestek. Top kwaliteit! Ook na jarenlang intensief gebruik. Interesse? Bekijk hier nu al ons SR-desgin bestek aanbod! 

SR-design bestek: voor grote en kleine eters!
SR-design is een begrip: al sinds 1970 wordt in Italië hoogwaardig SR bestek vervaardigd. SR-design telt een breed scala aan bestek modellen, enkele voorbeelden zijn de modellen Pure, Ducato, Treso, Bologna, Fiamma, Roma en het romantische Valencia bestek. U vindt ze in onze onlinewinkel, met bijbehorende producten kunt bij elke gelegenheid eenvoudig de juiste ambiance creëren. Of het nu gaat om een ontbijt met uw familie, een diner met uw vrienden of om een zomerse high-tea, het bestek van SR-design heeft een eigentijds design voor elke gelegenheid en maakt alledaags genieten van lekker eten nog aantrekkelijker.

SR-design bestek kopen?
Een uitstekende keuze! Met een SR-design bestekset koopt u bestek dat echt iets toevoegt aan uw maaltijd, maar ook de tafel-aankleding en uw keuken extra cachet geeft.

Voordelen
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Echte vakkennis van de experts
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Veilig bestellen en betalen
  • Webshop, winkel en showroom
0