Veilig reinigen van het mooie SR-design bestek!

Gefeliciteerd met de keuze, je hebt een bestekcassette van hoogwaardige kwaliteit gekocht. Wanneer u speciale aandacht schenkt aan de volgende punten, zult je jaren lang plezier hebben van dit bestek, dat met de grootst mogelijke zorg geproduceerd is.

Om het bestek in goede staat te houden, is het raadzaam het bestek met de hand te wassen direct na gebruik, dit i.v.m. inwerken van zuren en zouten. Vermijd schuurmiddelen of andere agressieve wasmiddelen. Droog het bestek na de afwas direct af.

Bij gebruik van een vaatwasmachine dien je de gebruiksaanwijzing van de vaatwasser te raadplegen voor wat betreft de dosering van het waspoeder. Als er 3 in 1 vaatwas tabletten gebruikt worden, zorg er dan voor dat het zout en glans reservoir leeg zijn (teveel vaatwasmiddel kan vlekken en roestpunten veroorzaken).

Houdt de bestekdelen gescheiden en voeg geen chroomstaal, 18/10 edelstaal en zilveren artikelen samen in de vaatwasmachine.

Haal altijd het bestek na het reinigen direct uit de vaatwasmachine en droog het met de hand na. Als je s’nachts de machine laat reinigen, stel dan een tijdschakelaar in zodat het bestek niet te lang in de vochtige en warme omgeving staat. Dit om vlekken te vermijden die door vochtige omgeving, hoge temperatuur en het vaatwasmiddel veroorzaakt kunnen worden.

Voordelen
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Echte vakkennis van de experts
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Veilig bestellen en betalen
  • Webshop, winkel en showroom
0