Design
Collectie

Eigenzinnig Italiaans…SR-design

SR-DESIGN BOLOGNA

Elegant & Modern
Een sierlijke en elegante bestekserie met een strakke lijn, een mooi en modern SR ontwerp die ook nog eens functioneel is.

Italiaanse perfectie die past bij een verfijnde en moderne levensstijl.

sr-design-bestek-bologna-collectie
sr-design-bestek-ducato-collectie

SR-DESIGN DUCATO

Ongecompliceerd en tijdloos
Elegant, ongecompliceerd en tijdloos, dat zijn de woorden die het beste passen bij deze SR-design bestekserie is hoogglans gepolijst uitgevoerd. De designer die dit Ducato bestek heeft ontworpen is uitgegaan van eenvoud en veelzijdigheid.

Italiaanse manier van leven, bij u op tafel

SR-DESIGN PURE MAT

Gematteerd Subtiel & Stijlvol
De naam van dit model zegt het al puur,  een gematteerd bestekmodel met eenvoudige, subtiele en elegante vorm die ook nog eens een luxe uitstraling heeft.

Italiaanse perfectie die past bij een verfijnde en moderne levensstijl.

sr-design-pure-mat-collectie
sr-design-bestek-pure-collectie

SR-DESIGN PURE

Subtiel & Stijlvol
De naam van dit model zegt het al…Pure, een bestekmodel met eenvoudige, subtiele en elegante vorm die ook nog eens een luxe uitstraling heeft.

Italiaanse perfectie die past bij een verfijnde en moderne levensstijl.

SR-DESIGN TRESO

Modern
Dit modern vormgegeven Treso bestekset heeft een fraai design getekend door de strakke driehoekige lijnen. Ook kenmerkend voor dit bestek is het lange formaat en de prettig in de hand te houden gebogen mes.

Italiaanse perfectie die past bij een verfijnde en moderne levensstijl.

sr-design-treso-collectie

Design Collectie

De opvallend, elegante lengte, slanke vormen en de mooie afwerking vallen direct op. Onze ontwerpers hebben zo hun eigen visie geven aan SR-design en dat geeft net dat beetje extra op tafel. Eigentijdse bestekseries die uit te breiden zijn met diverse aanvullende bestekdelen.

SR-design bestek: Eigenzinnig Italiaans!
SR-design is een begrip: al sinds lange tijd wordt in Italië het hoogwaardig SR bestek vervaardigd. SR-design telt een breed scala aan bestek modellen, met bijbehorende producten kunt bij elke gelegenheid eenvoudig de juiste ambiance creëren. Of het nu gaat om een ontbijt met uw familie, een diner met uw vrienden of om een zomerse high-tea, het bestek van SR-design heeft een eigentijds design voor elke gelegenheid en maakt alledaags genieten van lekker eten nog aantrekkelijker.

SR-design bestek kopen?
Een uitstekende keuze! Met een SR-design bestekset koopt u bestek dat echt iets toevoegt aan uw maaltijd, maar ook de tafel-aankleding en uw keuken extra cachet geeft. Eet smakelijk!

0