Classics
Collectie

Nunc non fermentum nunc. Sed ut ante .

SR-DESIGN ROMA

Elegant en tijdloos, dat is wat deze SR-design Roma bestekserie het beste omschrijft. Mooi fijne ronde vormen zonder te nadrukkelijk aanwezig te zijn.

sr-design-bestek-roma-collectie
sr-design-bestek-valencia-collectie

SR-DESIGN VALENCIA

De Valencia bestekserie is met liefde voor detail ontworpen. Traditionele en subtiele vormen kenmerken dit model. De romantisch vormgegeven besteklijn en fraaie druppel geven dit bestek een eigen uitstraling.

SR-DESIGN Valencia mat

De Valencia mat bestekserie is met liefde voor detail ontworpen. Traditionele en subtiele vormen kenmerken dit model. De romantisch vormgegeven besteklijn, de fraaie druppel en het gematteerde geven dit bestek een eigen uitstraling.

sr-design-bestek-valencia-mat-collectie

Classics Collectie

Dek de tafel met SR-classics, het zijn de details die het bestek maken. Opvallend, romantisch, stijlvol en een mooie afwerking vallen direct op. Onze disgners hebben het Classic assortiment ingetogen ontworpen, zodat SR-design dat beetje extra op tafel geeft. Mooi en tijdloze bestekseries die uit te breiden zijn met diverse aanvullende bestekdelen.

SR-design bestek: Eigenzinnig Italiaans!
SR-design is een begrip: al sinds lange tijd wordt in Italiƫ het hoogwaardig SR bestek vervaardigd. SR-design telt een breed scala aan bestek modellen, met bijbehorende producten kunt bij elke gelegenheid eenvoudig de juiste ambiance creƫren. Of het nu gaat om een ontbijt met uw familie, een diner met uw vrienden of om een zomerse high-tea, het bestek van SR-design heeft een eigentijds design voor elke gelegenheid en maakt alledaags genieten van lekker eten nog aantrekkelijker.

SR-design bestek kopen?
Een uitstekende keuze! Met een SR-design bestekset koopt u bestek dat echt iets toevoegt aan uw maaltijd, maar ook de tafel-aankleding en uw keuken extra cachet geeft. Eet smakelijk!

0