SR-DESIGN VALENCIA

Het SR-design Valencia is een bestekserie met traditionele en subtiele vormen.  De romantisch vormgegeven besteklijn geeft dit bestek een fraai design, welke gekenmerkt wordt door lange strakke bogen eindigend in een kenmerkende druppel. Het Valencia mes is traditioneel gesmeed en behoud zijn scherpte vele jaren. Een elegante en tijdloze bestekserie van SR-design, die uit te breiden is met diverse aanvullende bestekdelen.

SR-design bestek: voor grote en kleine eters!
SR-design is een begrip: al sinds lange tijd wordt in Italië het hoogwaardig SR bestek vervaardigd. SR-design telt een breed scala aan bestek modellen, met bijbehorende producten kunt bij elke gelegenheid eenvoudig de juiste ambiance creëren. Of het nu gaat om een ontbijt met uw familie, een diner met uw vrienden of om een zomerse high-tea, het bestek van SR-design heeft een eigentijds design voor elke gelegenheid en maakt alledaags genieten van lekker eten nog aantrekkelijker.

SR-design bestek kopen?
Een uitstekende keuze! Met een SR-design bestekset koopt u bestek dat echt iets toevoegt aan uw maaltijd, maar ook de tafel-aankleding en uw keuken extra cachet geeft. Eet smakelijk!

 

 

Toont alle 18 resultaten