SR-DESIGN PURE

Het SR-design model Pure is een bestekserie met eenvoudige en subtiele vormen. De overgangen zijn vloeiend en harmonieus en geven een luxe uitstraling. Door de mooie afronding van de randen krijg je een aangenaam gevoel, waardoor het lekker en comfortabel vasthoudt. Het Pure mes is traditioneel gesmeed en behoud zijn scherpte vele jaren. Een elegante en eigentijdse bestekserie van SR-design, die uit te breiden is met diverse aanvullende bestekdelen.

SR-design bestek: voor grote en kleine eters!
SR-design is een begrip: al sinds lange tijd wordt in Italië het hoogwaardig SR bestek vervaardigd. SR-design telt een breed scala aan bestek modellen, met bijbehorende producten kunt bij elke gelegenheid eenvoudig de juiste ambiance creëren. Of het nu gaat om een ontbijt met uw familie, een diner met uw vrienden of om een zomerse high-tea, het bestek van SR-design heeft een eigentijds design voor elke gelegenheid en maakt alledaags genieten van lekker eten nog aantrekkelijker.

SR-design bestek kopen?
Een uitstekende keuze! Met een SR-design bestekset koopt u bestek dat echt iets toevoegt aan uw maaltijd, maar ook de tafel-aankleding en uw keuken extra cachet geeft. Eet smakelijk!

 

Toont alle 18 resultaten