SR-DESIGN FIAMMA

Het SR-design Fiamma onderscheid zich door de harmonieuze vorm en zijn mooie verhoudingen. De hoge afwerking van deze bestekserie, samen met de materiaaldikte en de afronding aan de randen zorgt voor een goed in de hand liggend bestek. Dit hoogglans gepolijste model heeft gesmede monoblock messen en door zijn eenvoud kan de Fiamma op vele manieren gecombineerd worden.

SR-design bestek: voor grote en kleine eters!
SR-design is een begrip: al sinds lange tijd wordt in Italië het hoogwaardig SR bestek vervaardigd. SR-design telt een breed scala aan bestek modellen, met bijbehorende producten kunt bij elke gelegenheid eenvoudig de juiste ambiance creëren. Of het nu gaat om een ontbijt met uw familie, een diner met uw vrienden of om een zomerse high-tea, het bestek van SR-design heeft een eigentijds design voor elke gelegenheid en maakt alledaags genieten van lekker eten nog aantrekkelijker.

SR-design bestek kopen?
Een uitstekende keuze! Met een SR-design bestekset koopt u bestek dat echt iets toevoegt aan uw maaltijd, maar ook de tafel-aankleding en uw keuken extra cachet geeft. Eet smakelijk!

Toont alle 18 resultaten