SR-DESIGN DUCATO

Elegant, ongecompliceerd en tijdloos, dat zijn de woorden die het beste passen bij deze SR-design bestekserie is hoogglans gepolijst uitgevoerd. De designer die dit Ducato bestek heeft ontworpen is uitgegaan van eenvoud en veelzijdigheid. De holheftmessen zijn vervaardigd en gesmeed uit speciaal messenstaal en garanderen een lange scherpte duur. De Ducato besteserie is van grote klasse en is een sieraad op elke gedekte tafel.

SR-design bestek: voor grote en kleine eters!
SR-design is een begrip: al sinds lange tijd wordt in Italië het hoogwaardig SR bestek vervaardigd. SR-design telt een breed scala aan bestek modellen, met bijbehorende producten kunt bij elke gelegenheid eenvoudig de juiste ambiance creëren. Of het nu gaat om een ontbijt met uw familie, een diner met uw vrienden of om een zomerse high-tea, het bestek van SR-design heeft een eigentijds design voor elke gelegenheid en maakt alledaags genieten van lekker eten nog aantrekkelijker.

SR-design bestek kopen?
Een uitstekende keuze! Met een SR-design bestekset koopt u bestek dat echt iets toevoegt aan uw maaltijd, maar ook de tafel-aankleding en uw keuken extra cachet geeft. Eet smakelijk!

 

Toont alle 17 resultaten